Tarolt a magyar mozikban a Venom 2. – Vérontó

2021. okt. 19

Megjött a szörny, és nyomot hagyott a világon. Múlt csütörtökön került sor a Venom 2. – Vérontó magyarországi premierjére.

A filmben, melyben Tom Hardy a továbbra is a benne élő szimbióta szörnnyel kénytelen egy testen osztozni, a főszereplő egy sorozatgyilkossal kerül szembe, akit Woody Harrelson alakít, majd váratlanul előbukkan egy még kegyetlenebb szörny is. A két űrből érkezett csápos lény és a két sztár bebizonyította, hogy egy igazán látványos, izgalmas és szórakoztató film még mindig legyőzhetetlen, és nagyon sok embert képes a mozikba csábítani.

Már a 2018-as első rész is emlékezetes sikert aratott, de a folytatás egyértelműen meghódította a mozikat, és vadonatúj rekordot állított fel: Idén itthon még egy film sem vonzott ennyi nézőt az első hétvégén – csütörtöktől vasárnapig több mint 113-ezren váltottak rá jegyet.
Andy Serkis rendező, a digitális rémek életre keltésének mestere jól elegyítette a humort és a felturbózott akciójeleneteket: a szörnyek és emberek összecsapása kihagyhatatlan filmnek bizonyult. És ez még csak a kezdet!